logo damiaan de veuster
Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

Geef om je kerk

was uw allereerste kennismaking met onze parochie? Een doop van een bekende? De wekelijkse viering op zondag? De uitvaart van een dierbare? Was het een gevoel van herkenning of is uw betrokkenheid met onze parochie door de jaren gegroeid?

iedereen heeft zo zijn of haar eigen verhaal met onze Damiaanparochie. Misschien is onze parochie voor u heel concreet dichtbij doordat u in een werkgroep actief bent; of een regelmatige kerkganger bent. Misschien door persoonlijke contacten met een van de pastores of vrijwilligers of vind je het belangrijk dat er in deze tijd nog een kerk bestaat vlak bij uw huis.

Wij zijn dankbaar voor uw jaarlijkse bijdrage aan onze parochie. Dit is voor ons van levens-belang! Hoe meer mensen ook financieel betrokken zijn, hoe beter we samen het verhaal kunnen blijven doorvertellen van Gods liefde voor iedereen!

Wij hopen dat u ons financieel blijft steunen. Dat doet u natuurlijk door uw gebed; uw positieve betrokkenheid en inzet en natuurlijk door de jaarlijkse actie Kerkbalans.
Want alleen samen kunnen we het verhaal over Gods trouw en de liefde van Jezus blijven doorgeven aan de nieuwe generaties!

Actie Kerkbalans

U kunt online een bijdrage leveren. U vult het bedrag in en betaalt heel gemakkelijk via iDEAL. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Controleert u even of u het bedrag op de juiste manier heeft ingevuld?
Let op: u hoeft hier geen € of euro teken in te vullen maar alleen het bedrag in hele euro's.
€ 0,00 Ongeldige invoer

iDeal Klik op de button; u wordt doorgestuurd naar uw eigen bank en betaalt met iDEAL. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Een plek om tot jezelf te komen
of juist anderen te ontmoeten.
Waar je een luisterend oor vindt
en stilte om te bezinnen.
Een plek om te vieren en te geloven.
Waar je bemoedigt en geïnspireerd raakt.
Waar mensen voor je bidden
en klaar staan met praktische steun,
of je nu lid bent of niet.
Waar we samen een gemeenschap
zijn en geven aan anderen.
Dankzij uw bijdrage kan onze kerk voortbestaan.


© SiteTurn | Damiaan de Veuster