logo damiaan de veuster

Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

Dankbetuiging

2016 is het jaar van het ontvangen van talloze kaarten. Kaarten van beterschap, medeleven en sterkte na het ongeluk van 28 april, van felicitatie, waardering en bemoediging bij mijn zilveren feest van 2 oktober en kaarten van medeleven bij het heengaan van ons pap op 5 oktober.

God dank kan ik alles dragen in geloof! En voel me enorm gesteund en bemoedigd door velen. Gedragen door engelen en door engelen van mensen. Ons pap en kameraad Stuart gun ik het allerbeste en dat is nu; omdat ze thuis mogen zijn bij God, de barmhartige Vader.

Namens ons mam en ons gezin; heel veel dank voor alle vormen van medeleven bij het heengaan van ons pap; vooral voor de grote opkomst bij de avondwake in Zeeland en tijdens de uitvaart in de vertrouwde Lucia kerk. Veel waardering hebben wij, als gezin, voor de gezamenlijke koren voor de keurige opluistering van de uitvaart en voor uitvaartonderneming Duif voor de perfecte organisatie en begeleiding. (www.duijfuitvaartonderneming.nl)

Ons mam is 12 oktober verhuisd naar het verpleeghuis de Watersteeg in Veghel. Verdriet kijkt achterom, zorgen kijken om zich heen, geloof kijkt naar boven. 2016, een bijzonder jaar!

J. v.d. Laar, pastoor/deken.


© SiteTurn | Damiaan de Veuster