logo damiaan de veuster

Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

Vredesconcert Helmonds Kamerkoor 

In deze septembermaand wordt ook in Helmond herdacht dat we 75 jaar bevrijd zijn. “Vrijheid vieren we samen”, staat er op de aankondiging van alle activiteiten te lezen.
Na de vrijheid in september 1944 hoopte iedereen op langdurige vrede. Vieren we de vrede ook samen?

Tijdens het vredesconcert van het Helmonds Kamerkoor staan we hierbij stil door woorden, beelden en natuurlijk door muziek.
Onder leiding van dirigent Peter-Paul van Beekum zal het koor met werken uit de zestiende tot de twintigste eeuw de vrede in allerlei toonaarden bezingen: van Thomas Tallis en John Sheppard tot Morton Lauridsen en Rudolf Escher. 

Kinderen van de basisschool tekenden over de vrede en we luisteren naar overwegingen over de vrede. Is vrede meer dan de afwezigheid van oorlog? Is vrede een utopie?

Wij nodigen u van harte uit voor dit concert op zaterdag 5 oktober om 20:00 uur in de Bethlehemkerk, Sperwerstraat 2, 5702 PJ Helmond. Na afloop van het concert ontmoeten we u graag onder het genot van een hapje en drankje.

Toegangskaarten à 10 euro (inclusief 1 consumptie) kunt u reserveren via de website www.helmondskamerkoor.nl of kopen bij de koorleden en aan de kassa van de Bethlehemkerk.

vredeskoor


© SiteTurn | Damiaan de Veuster