logo damiaan de veuster

Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

Voorbereiding Eerste Heilige Communie in de St. Trudokerk

In de St Trudokerk is de jaarlijkse Eerste Heilige communie altijd een groot feest. Dit jaar doen de leerlingen van groep 4 van de St Trudoschool, de OBS De Lindt en de OBS Wilhelmina gezamelijk de voorbereidingen voor deze grote dag.

Maar natuurlijk zijn alle groep-4 kinderen in de regio van harte welkom om met ons, de verhalen van Jezus, zijn kerk en de gelovigen te leren kennen.

Wij komen 5 keer bijeen op een zondagochtend in de pastorie van de St Trudokerk en genieten daar samen het ontbijt, terwijl we het werkboek doornemen. Er wordt geknutseld en we zingen ook de liedjes die we straks tijdens de communiemis zullen zingen.

Aansluitend vieren we samen met de ouders en alle andere parochieanen de H.Mis. Hierin mogen de communicanten een actieve rol vervullen, zoals misdienen, voorlezen of collecteren. Een leerzame en leuke voorbereiding op hun grote dag.

Ook zin om met ons mee te doen? Op donderdag 1 november 2018 houden wij een informatieavond van 20:00 tot 21:00 uur in de OBS De Lindt in Stiphout. De communieviering zelf zal op Hemelvaartdag 30 mei 2019 op 12:30 uur plaatsvinden. 

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de pastorie in Stiphout.


© SiteTurn | Damiaan de Veuster