logo damiaan de veuster
Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

Welkom in de kerken van de Damiaan Parochie

In het westelijk deel van Helmond hebben we drie Rooms Katholieke kerken: Sint Lucia (Mierlo-Hout) Sint Trudo (Stiphout) en Goddelijke Voorzienigheid (Helmond-West). Het zijn kerken die onderdeel uitmaken van de Damiaanparochie. Ieder met een eigen heel herkenbaar kerkgebouw, pastorie en parochiecentrum. 

Lees meer >>


Eerste Communie en Vormsel 2023

Vormsel

De informatieavond over het Vormsel wordt gehouden op maandag 3 oktober 2022 om 19.30 uur in de Goddelijke Voorzienigheid, Hornstraat 1. U bent van harte uitgenodigd om samen met uw kind naar deze avond te komen.

Er zal tijdens deze avond informatie gegevens worden over wat het Vormsel inhoudt, over de voorbereiding op het Vormsel en over de Vormselviering. Kinderen die in het schooljaar 2022-2023 in groep 8 of op de middelbare school zitten mogen zich aanmelden voor het Vormsel.

Eerste Communie

De informatieavond over de Eerste Communie wordt gehouden op donderdag 6 oktober 2022 om 20.00 uur in de Goddelijke Voorzienigheid, Hornstraat 1. U bent van harte uitgenodigd. Er zal informatie gegevens worden over wat de Eerste Communie inhoudt, over de voorbereiding op de Eerste Communie en over de Eerste Communieviering.

Kinderen die in het schooljaar 2022-2023 in groep 4 of hoger zitten mogen aangemeld worden voor de Eerste Communie.

Heeft u vragen over de Eerste Communie of het Vormsel stuur dan bericht naar Marjelein Verhoeven, pastoraal werker, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de informatievonden kan ook via bovenstaand e-mailadres.


© SiteTurn | Damiaan de Veuster