logo damiaan de veuster
Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

Samen in actie voor Super Sociaal en de Parochiële Caritasinstelling

Als parochie organiseren we ook deze decembermaand weer een actie voor ‘Super  Sociaal’.

Super Sociaal

Wat is Super Sociaal? Dit is een supermarkt, waar mensen in Helmond e.o., die leven op of onder de armoedegrens, boodschappen kunnen doen tegen een klein prijsje en/of een deel van de boodschappen gratis krijgen. 

Om dit mogelijk te blijven maken zijn zij afhankelijk van giften en donaties. 

We willen geen geld inzamelen maar levensmiddelen! En wat kun je dan zoal inleveren? Denk aan alles wat lang houdbaar is zoals bijvoorbeeld pasta en pastasaus, rijst, zonnebloemolie, vruchtensap, ranjasiroop, lang houdbare melk, groenten in blik of pot, fruit in blik op pot, knakworstjes, koffie, thee en soep.

Er komen kratten in de Mariakapel van de St. Luciakerk en de St. Trudokerk te staan, waarin u uw donatie kunt leggen. 

Als u een kerstpakket ontvangt en dit zou willen doneren aan Super Sociaal is dit natuurlijk ook van harte welkom (uitgezonderd dranken en levensmiddelen die alcohol bevatten.

Parochiële Caritasinstelling (PCI)

Als u in de decembermaand een geldelijke bijdrage wilt doen voor de Parochiële Caritasinstelling (PCI) van onze parochie kunt u het geld in gesloten envelop in de brievenbus doen bij de pastorie in Mierlo-Hout, Hoofdstraat 157 of afgeven bij het secretariaat in de pastorie in Stiphout, Dorpsstraat 34 (buiten openingstijden kunt het ook in de brievenbus doen). Schrijf op de envelop duidelijk t.a.v. PCI ‘Damiaan in Aktie’. U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL84 RABO 0320 2737 25 t.n.v. PCI Damiaan in Aktie.

super sociaal


© SiteTurn | Damiaan de Veuster