logo damiaan de veuster
Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

Reguliere avondmissen en Kerstavondmissen komen te vervallen!

De bisschoppenconferentie heeft op 1 december besloten dat er vanaf heden geen vieringen meer mogen worden gehouden na 17.00 uur. Daarom zal de Eucharistieviering op zaterdagavond om 17.00 uur in de Goddelijke Voorzienigheid verplaatst worden naar 16.00 uur. 

De Eucharistieviering van 19.00 uur in de St. Luciakerk zal komen te vervallen. Tot wanneer deze maatregel duurt is niet bekend gemaakt.
De Eucharistieviering van donderdag om 19.00 uur wordt verplaatst naar 10.00 uur in de ochtend.

Op kerstavond zullen alle vieringen komen in de parochie komen te vervallen. Om 19.00 uur zal er een livestream zijn vanuit de St. Luciakerk om samen met u, op afstand, te kunnen vieren.
Als pastoraal team betreuren wij het dat wij niet samen met u het feest van Kerstmis kunnen vieren.

Graag hadden wij samen met u in de kerk de geboorte van Jezus willen vieren. Op Eerste en Tweede Kerstdag zullen de vieringen wel doorgaan. Om 9.30 uur is er een viering in de St. Luciakerk, om 10.00 uur in de Goddelijke Voorzienigheid en om 11.00 uur in de St. Trudokerk. Aanmelden voor deze vieringen is noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0492 52 31 47.

De vieringen in de Luciakerk en de Trudokerk zijn ook te volgen via: kerkdienstgemist.nl

Met vriendelijke groet,
Pastoor Pieter Scheepers


© SiteTurn | Damiaan de Veuster