logo damiaan de veuster
Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

KASH Jongerenprojecten

APDK Revalidatiekliniek in Mombasa, Kenia

“KASH” is een verbindend project van en voor jongeren vanuit de PKN Kerken Asten, Someren en Helmond. Het geloof brengt ons samen en inspireert ons om goede daden te verrichten.

In 2017 is een groep van 15 deelnemers van de Bethlehemkerk en Damiaan Helmond 2 weken naar Moldavië geweest om te helpen met een aanleggen van de fundamenten voor een dagopvangcentrum voor weeskinderen bij de Pentecostal Church.

In Augustus 2022 gaat een groep van 16 deelnemers van KASH in samenwerking met Stichting Kadowinja naar Mombasa in Kenia om zonnepanelen aan te leggen en een therapeutisch zwembad te herstellen bij de APDK kinderrevalidatie kliniek. Momenteel zijn we  druk bezig met het organiseren van verschillende activiteiten om de benodigde financiën in te zamelen.

De volgende activiteit vindt plaats op 31 oktober 2021. Op die dag organiseren de deelnemers van KASH een muziekmiddag met aansluitend een loterij. Eerst zorgen de jongeren voor amusement met een aantal muzikale optredens, waaronder een paar Keniaanse liedjes. Vervolgens wordt een groot aantal mooie prijzen, aangeboden door verschillende sponsorende bedrijven uit Helmond, verloot. 

Heeft u interesse om te deze mooie dag bij te wonen? Op onze website kunt u vinden hoe u zich kunt aanmelden en hoe u loten kunt kopen. Ook kunt u er aanvullende informatie vinden. Dit is de link  https://www.kashjongerenprojecten.nl/31-oktober.

Heeft u interesse in ons project? Kijk dan op onze...

Website: https://kashjongerenprojecten.jouwweb.nl/
Crowdfundingpagina: https://ikdoemee.lst.nl/2022-kash-kenia-project/
Facebookpagina: @kashjongerenprojecten 

Heeft u vragen? Stuur gerust een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kash jongerenprojecten


© SiteTurn | Damiaan de Veuster