logo damiaan de veuster
Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

Informatieavonden Eerste Communie en Vormsel

Eerste Communie 2022

Heeft u een kind dat in het schooljaar 2021-2022 in groep 4 van de basisschool zit en graag zijn/haar Eerste Communie wil ontvangen?

Kom dan op dinsdag 28 september om 19.30 uur naar de informatieavond de Eerste Communie. U hoort hier meer over de voorbereiding op de Eerste Communie en over de Eerste Communievieringen.

De informatieavond wordt gehouden in de Goddelijke Voorzienigheid (Helmond-West), Hornestraat 1. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: Marjelein Verhoeven,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van harte welkom!

Vormsel 2022

Heeft u een kind dat in het schooljaar 2021-2022 in groep 8 van de basisschool zit en graag zijn/haar Vormsel wil ontvangen?

Kom dan op donderdag 7 oktober om 19.30 uur samen met uw zoon/dochter naar de informatieavond over het vormsel. U hoort hier meer over de voorbereiding op het Vormsel en de vormselviering. 

De informatieavond wordt gehouden in de Goddelijke Voorzienigheid (Helmond-West), Hornestraat 1. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: Marjelein Verhoeven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van harte welkom!


© SiteTurn | Damiaan de Veuster