logo damiaan de veuster
Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'

Gezinsbedevaart

Na een jaar dat in het teken stond van Covid-19 gloort er, heel voorzichtig en niet meteen, licht aan het einde van de tunnel. Wat zal het fijn zijn als we elkaar weer vrij en veilig mogen ontmoeten.

Om dit te vieren organiseren we deze zomer een Mariabedevaart voor gezinnen. We sluiten hiervoor losjes aan bij de feestdag van Onze Lieve Vrouw van Den Bosch.

Mariabedevaart voor gezinnen zaterdag 3 juli in Den Bosch

We nodigen parochies uit om op zaterdag 3 juli met hun gezinnen naar Den Bosch te komen. Geen probleem wanneer jullie daarvoor flink zouden moeten reizen. Wij zorgen dat jullie worden opgehaald en thuisgebracht met de bus! Vanaf 9.30 uur is er ontvangst met een pelgrimszegen.

Daarna zijn er in de stad op allerlei bijzondere plekjes aanschuif- workshops rondom het leven en de verering van Maria. Aan het einde van de ochtend is er een iets langere workshop, met aansluitend lunch. Na de lunch komen we samen voor de afsluitende viering in de Sint Janskathedraal met onze bisschop Mgr. De Korte. Met een lekkere snack gaat ieder hopelijk moe maar voldaan weer naar huis, met de bus of met eigen vervoer. 

Vanaf Pasen kunnen gezinnen inschrijven. De uiterste inschrijfdatum is 12 mei.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon van den Broek van familiepastoraat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We vragen een kleine eigen bijdrage per persoon.

Contactpersoon: Pastoraal werker: Marjelein Verhoeven, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 gezinsbedevaart


© SiteTurn | Damiaan de Veuster