logo damiaan de veuster
Parochie van de Heilige Damiaan de Veuster
'Mogen wij mensen zijn met een ruim hart, aan wie het te zien is dat hun geloof hen goed doet'
live uitzending

H Mis volgen - via Livestream - in de Luciakerk en in de Trudokerk te Helmond
H. Mis in de Goddelijke Voorzienigheid en St.-Anna beperkte toegang

Met ingang van zondag 25 oktober 2020 09.30 uur wordt de H. Mis in de Luciakerk te Helmond uitgezonden via livestream. U gaat hiervoor naar Damiaan Helmond en klikt op Livestream Luciakerk. U kunt dan de H. Mis volgen.

Met ingang van zondag 25 oktober 2020 11.00 uur wordt ook de H. Mis in de Trudokerk te Helmond uitgezonden via livestream. U gaat hiervoor naar Damiaan Helmond en klikt op Livestream Trudokerk. U kunt dan de H. Mis volgen.

De uitzendingen zijn ook later nog gedurende ongeveer één week te bekijken. U gaat daarvoor naar: kerkdienst gemist en tik de naam van de kerk in.

I.v.m. de Coronamaatregelen zijn slechts 30 kerkgangers toegestaan in een H. Mis. Mocht U de livestream H. Mis in de Luciakerk of in de Trudokerk fysiek bij willen wonen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Vermeldt daarin voor welke kerk, op welke datum, Uw naam, het aantal personen behorende tot één huishouden én voor welke overledene van Uw familie er een misintentie wordt gelezen als dat het geval is.

Wij zullen de beschikbare plaatsen zo goed mogelijk verdelen. De nabestaanden van de persoon waarvoor een misintentie wordt gelezen proberen we in ieder geval te plaatsen.
Er worden lijsten bijgehouden zodat iedereen een keer aan de beurt kan komen. U krijgt via de mail antwoord als er voor U een plaats is gereserveerd. U kunt maar voor één H. Mis per week vooruit reserveren. Voor elke week daarna dient U weer een mail te sturen.

Met ingang van zaterdag 24 oktober 2020 17.00 uur is de H. Mis in de kerk van de Goddelijke Voorzienigheid en St.- Anna toegankelijk voor maximaal 30 personen. De ervaring leert dat het aantal bezoekers onder de 30 blijft zodat reserveren niet noodzakelijk is.

Op donderdag en zaterdag is er vooralsnog geen H. Mis in de Luciakerk. Kerkgangers mogen niet komen als ze klachten hebben, moeten hun handen bij binnenkomst ontsmetten, volgen de aangegeven looproutes en zitten op anderhalve meter afstand van elkaar op daarvoor gemerkte plaatsen. Er is bovendien geen samenzang. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Laten we hopen en bidden dat de tijd gauw ten goede zal keren voor ons allemaal en voor de hele wereld.
Namens het parochiebestuur, Norbert Swagemakers, pastoor


© SiteTurn | Damiaan de Veuster